Tüy Problemleriyle Baş Etme

Tüy Problemleriyle Baş Etme

Tüy problemlerini kendi kendimize çeşitli yöntemlerle halletmeye çalıştığımız bu dönemde bu konuya çok ciddi yatırımlar yapıp zaman harcamaktayız. Bugün dünyada hemen hemen her kadın bu konu üzerinde farklı yollara başvurmakta, farklı farklı çözüm önerileri aramakta. Ancak bu arayış ciltlerine ve tüy köklerine zarar verebilecek uygulamalara mahal verebilmektedir. Bu yüzden yollardan ve bu arayıştan belki de en hesaplısı ve en sorunsuzu milyonlarca kadının tercihi olan ağdadır.

Tüy Problemleri İle Baş Etme Yöntemleri

Tüy problemi ile baş etmenin birçok yolu vardır. Bu hibrid lazer, buz lazer, tıraş bıçağı, epilatör, tüy dökücü kremler, sir ağda ve daha birçoğu... Bu yöntemlerin hiçbiri aslında tam bir sonuç vermemektedir. Aksine batık, çoğalma, kök kalınlaşması, deriden yanık gibi problemlere yol açabilmektedir.

Tüylerin Güvenli Alınması

Tüylerin alınması için en iyi yöntem yüzyıllardan beri kadınların vazgeçemediği ağda ile alımdır. Ağda ile tüy alımlarında tüy köklerinde kalınlaşma veya tüylerde çoğalma gibi problemler yaşanmamaktadır. Hatta tüy kökleri zayıflamakta ve tüylar azalmaktadır. Deneyen birçok kadın ağda yönteminden memnun kalmakta ve çoğu vazgeçememektedir.

Sir Ağdanın Kolaylığı ve Zamandan Tasarrufu

Bu yolu kullanan her kadına zamandan tasarruf ettirecektir. Aynı zamanda uygulanışı son derece kolaydır. Günümüzde binlerce kadın ağda uygulaması için kuaföre gitmektedir ve işlemi orada yaptırmaktadır. Aslında artık buna gerek yoktur.

Arzu eden her kadın konserve ağda ile sir ağda alarak bu uygulamayı kendine kolaylıkla yapabilmektedir. Böylelikle hem zamandan tasarruf etmiş olur hem de paradan tasarruf etmiş olur. Kendi ev ortamında işini kuaför kalitesinde halletmiş olur.

Sir Ağda ile Konserve Ağdanın Faydaları

Sir ağda çam ağacının reçinesinden üretilir ve ısıyla birleşince akışkanlık sağlar doğal olduğu için ciltte bir hasara yol açmaz. Sir ağdanın kullanımı hem tüylerin anlık alınmasını hem de ilerleyen zamanlarda azalmasını sağlar.

Konserve ağda ise doğal reçineden üretilir ve şeker içermez. Ağaçlardan alınan doğal reçinelerin, doğal balmumu ile işlenmesi sonucu üretilir. Bu iki ağda türü aynı zamanda cildin üzerindeki ölü deriyi temizler ve ipeksi bir görünüm elde edilmesini sağlar.

Böylelikle hem tüylar kökleri güçlenmeyecek hem de azalacak şetüyde sorunsuz alınmış olur hem de cilt yenilenir ve taze bir görünüme kavuşur. Alım ardından batık gerçekleşme ihtimali de oldukça düşüktür. Tamamen doğal olan bu ürünler ciltte tahrişe veya alerjiye de çok düşük bir oranla yol açmaktadır. Bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanılabilirdir.

Konserve ağda çeşitlerimizi incelemek ve indirimli fiyatları kaçırmamak için tıklayın!

Etiketler: Tüy Problemleriyle Baş Etme
Eylül 29, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR