Roll On Ağda Nedir, Çeşitleri Nelerdir?

Roll On Ağda Nedir, Çeşitleri Nelerdir?

Ağda Uygulaması Artık Çok Kolay

Günümüzde ağda kadınların baş belası olmaktan çıkmıştır. Çünkü zaman ilerledikçe bu alanda yürütülen çalışmalar başarıyla sonuçlanmış ve kadınların yükü hafifletilmiştir. Kaliteli ürünler piyasaya sürülmüş, ağda acılı ve zahmetli olmaktan çıkarılmıştır. Hatta şimdilerde kadınlar, ağda uygulamasını büyük zevk ve keyifle yapar hale gelmişlerdir. Piyasada bu alanda birçok marka mevcuttur. O markalardan birisi ise inci ağda olmaktadır. İnci ağda ile ağda uygulamasını kolaylıkla yapabilir, pürüzsüz ve yumuşacık ciltlere kavuşabilirsiniz. Ağdanın birçok çeşidini bizlere sunan inci ağda, roll on ağdasıyla da dikkat çekmeyi başarabilmiştir. Peki, roll on ağda nasıl yapılır, ağda yapılırken nelere dikkat edilmesi gerekir.

Roll On Ağda Kolay Kullanım Sağlar

İnci ağdanın kaliteli ürünleri arasında yer alan roll on ağda seti kullanım olarak oldukça avantajlıdır. Basit uygulamalarla, hızlı bir şekilde, acıya maruz kalmadan ağda işlemi gerçekleştirilebilir. Roll on ağda için elimizde bulunması gereken doneler şunlardır. Öncelikle inci ağda sitesinden, roll on ağda seti alınmalıdır. Bu set içerisinde, ağda ısıtıcısı, kartuş ağda yer alır. Bu set sayesinde işlerimizi kolaylıkla halledebiliriz. Peki, roll on ağda nasıl kullanılır?

Roll On Ağda Uygulama Şekli

Öncelikle roll on ağda kullanımı için ısıtıcıyı prize takmamız ve roll on ağdayı ısıtıcı içerisinde yer alan bölmeye, ısınması için yerleştirmeliyiz. Bu aşamada önem verilmesi gereken nokta, ağdanın yeterince ısınmasına izin vermektir. O yüzden acele etmemeli, en az yarım saat kadar ağdanın ısınmasını beklemeliyiz. Isınan ağdayı uygulama yapmak istediğimiz bölgeye, kılların çıkış yönünün tersinde sürmeliyiz. Sonrasında bir ağda bezi ağda üzerine güzelce yapıştırılmalıdır. Ardından ağdaya yapıştırılan bez, hızlı ve dikkatli bir şekilde çekilebilir. Tabi bezi, kılların çıkış yönünde çekmeliyiz ki, tüylerden kurtulmak mümkün olsun.

Roll On Sir Ağda Çeşitleri Nelerdir?

Ağda tercihinde bulunmadan önce, nasıl bir cilt yapısına sahip olduğumuzu bilmeliyiz. Bu şekilde hem cildimizi korumuş hem de rahatlıkla ağda uygulamasını gerçekleştirmiş oluruz. Roll on ağda başlığı altında, silver ağda çeşidini görmek mümkündür. Bu ağda çeşidi, sert tüylerde oldukça etkilidir. Ve yumuşak bir çekiş sağlar. Acı ve ağrı hissetme gibi durumlarla karşılaşmak mümkün değildir. Sert tüylere sahipseniz, gönül rahatlığıyla silver ağda çeşidini kullanabilirsiniz.

Bir başka ürün ise, gold çeşididir. Bu ürün de sert tüylerde etkilidir. Ve ölü deriyi temizlemeye yardımcı bir üründür. Diğer çeşit ise, natürel ağdadır. Natürel ağda, hem normal cilde sahip, hem de sert cilt yapısına sahip insanlar tarafından tercih edilebilir. Kaliteli bir ürün olarak dikkat çeker. Kolaylıkla uygulanır ve neredeyse tüm cilt yapısına uyacak şekilde tasarlanmıştır. Pudralı ağda çeşidi, özel bölgeler için oldukça uygundur. Acı ve ağrı hissetmek istemiyorsanız, muhakkak roll on ağdanın pudralı çeşidini tercih etmelisiniz. Çünkü oldukça hassas yapıya sahip olan özel bölge, ancak pudralı ağda ile temizlenir. Bir diğer ürün ise, azulen çeşididir. Bu ürünü hassas cilde sahip olan kişiler, gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Yumuşak bir yapısı vardır ve cilde pürüzsüz bir kıvam kazandırır

Roll-On sir ağda setlerimizi incelemek ve indirimli fiyatları kaçırmamak için tıklayın!

 

Kutulu Kartuş Set (1 Kartuş Makine+
2 Adet Kartuş Ağda+2 M Bez+
2 Adet Temizleme Mendili)
Çantalı Kartuş Set (1 Kartuş Makine+
2 Adet Kartuş Ağda+2 M Bez+
2 Adet Temizleme Mendili)

 

 

 

Etiketler: Roll On Ağda Nedir, Çeşitleri Nelerdir?
Aralık 29, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR