Partikül Ağda Nedir?

Partikül Ağda Nedir?

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmanın Alternatifi Olan Partikül Ağda Nedir?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenlerin duyup da en çok merak ettiği konulardan birini partikül ağda nedir? Sorusunun cevabıdır. İlk olarak neden bu ürünü tercih etmeliyim diye kendi kendinize sormanız gerekmektedir. Bu sorudan yola çıkarak yapacağınız araştırmalar sonucunda bu ağdanın diğer ağda seçeneklerinden çok ciddi bir farkı olup olmadığını çok kolay anlayabilirsiniz. Ancak cilt tipine göre hazırlanmış içerikleri sebebiyle partikül ağda rahatlıkla tercih edilebilir bir üründür. Bunun dışında diğer ağdalara göre önemli bir farklılığı yoktur.

Partikül Ağda Nasıl Kullanılır?

Bu ürünün kullanımı esasında bildiğiniz bir şekildedir. Partikül ağda nedir? Sorusundan sonra nasıl kullanıldığı önemli bir konu olarak karşımıza çıkan bu ürünü evinizde eğer ağda ısıtıcınız mevcutsa bir miktar partikül ağdayı ısıtıcının içine koyarak normal bilindik ağda kıvamına gelinceye kadar ısıtmak gerekmektedir. Ürünün içeriğindeki partiküller tamamen eriyene kadar beklenir. Partikül ağda sonrasında kremi andıran bir yoğunluğa ulaşır. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri ısıtmış olan ağdanın cilde zarar vermeyecek ısıda olmasına dikkat edilmesidir.

Sonrasında tüylerin çıkış yönüne doğru belli bir kıvama getirilerek kullanıma hazır hale getirilmiş olan partikül ağdayı bölgeye sürerek soğuyuncaya kadar beklemeniz gerekir. Ağda tamamen soğuduktan sonra ise kılların çıktığı yönün tam tersine doğru çekerek kaldırmanız gerekmektedir. Bu işlemi gerekli olması halinde 1 kez daha rahatlıkla tekrarlaya bilmeniz mümkün olmaktadır . Uygulama sonrasında ürünün içerisinde gelen mendil veya uygun nitelikte bir bezle temizleme yapabilirsiniz.

Partikül Ağda Nerede Satılır?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en güzel yöntemlerinden biri olan ağda ürünlerinden biri olan partikül ağda nedir? Konusundan sonra merak edilen bir diğer konu başlığını ise partikül ağda nerede satılır sorusu oluşturmaktadır. Pürüzsüz ve tüysüz bir cilde sahip olmak isteyenler için iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkan partikül ağda internet sitelerinde reklamı çok sıklıkla yapılan bir ürün olma özelliğine sahiptir. Instagram, Facebook ve Google’da reklamlarını çok rahatlıkla görebileceğiniz partikül ağdayı bazı aktarlardan kolaylıkla satın alabileceğiniz gibi ayrıca internet siteleri vasıtasıyla da satın alma imkanınız bulunmaktadır. Ayrıca partikül ağdayı kullananlar tarafından yapılan yorumların ve şikayetlerin paylaşımının söz konusu olduğu facebook sayfaları da bulunmaktadır. Bu sayede partikül ağda nedir? konusuyla ilgili olarak ürünü çok daha yakından tanıma imkanı bulabilirsiniz.

Partikül Ağda Çeşitleri

Partikül ağdanın birbirinden farklı 4 çeşidini piyasa da bulunmanız mümkün olmaktadır. Partikül ağda nedir? Sorusu ile ilgili olarak bu 4 farklı ürün çeşitleri hakkında bilgi sahibi olmak son derece yaralı olacaktır. Bu ürün çeşitlerinden bir tanesi peeling etkili ağda özelliğine olup diğer 3 çeşidi ise cilt tiplerine göre uygun olarak hazırlanmış ürünlerden oluşmaktadır. Pembe kutulu olan partikül ağda çeşidi pudralı olup hassas bölgeler ağdası olarak hazırlanmıştır. Partikül ağdanın bu çeşidini yalnızca yüzünüzde, koltuk altı bölgesinde ve bikini bölgenizde kullanabilirsiniz. Geriye kalan diğer 2 partikül ağda çeşidi ise kullanılacağı cildin hassas olup olmamasına göre değerlendirilerek kullanılması gerekmektedir.

 Partikül ağda çeşitlerini kısaca listelemek gerekirse:

 Hassas bölgeler için kullanılan pudralı hassas partikül ağda

 Peeling etkili partikül ağda seçenekleri bulunmaktadır.

 Hassas ciltler için azulen partikül ağda

 Normal ciltler için (sert tüyler) natural partikül ağda

Partikül ağda alırken mümkün olan en iyi sonucu elde edebilmeniz için ihtiyacınız olan partikül ağda seçeneğini çok iyi belirlemeniz ve doğru şekilde uygulamanız son derece önemlidir. cilt tipinize en uygun olarak hazırlanmış olan partikül ağdayı tercih ettiğinizde hayal ettiğiniz o tüysüz ve pürüzsüz cilde kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Etiketler: partikül ağda
Eylül 30, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR