Kuru ve Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici Kremler

Kuru ve Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici Kremler

Kış günlerinin gelmesi ile birlikte havalar soğumaktadır. Cildimiz soğuk hava ile birlikte, kışın daha fazla zarar görebilir. Dış etkenler, hava kirliliği, toz, yağmur, yediğimiz gıdalar bile cildimizi olumsuz yönde etkilemektedir. Bunun içinde cilt bakımımıza özen göstermemiz gerekir. Bunun için nemlendirici kullanmalıyız ve bu nemlendirme işlemini de düzenli olarak yapmalıyız. Ayrıca sadece yüzümüz değil, tüm vücudumuz için nemlendirici kullanmalıyız. Nemlendirici kremler, derimizi dış etkenlere karşı koruyan bir kalkan vazifesi görmektedir. Her cildin yapısı birbirinden farklıdır. Nemlendirici seçerken, cilt yapısına dikkat etmek gerekir. Cilt yapısına uygun nemlendirici kullanılmazsa, bu durum cilt üzerinde olumsuz durumlar yaratabilir. Cilt üzerinde leke oluşturabilir veya cilt tipine uygun krem seçilmediğinde cilt yeterince nemlenmez.

Kuru ve Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici

Yağlı ciltler, akneye daha eğilimlidir. Bu yüzden buna uygun ürünler kullanılmalıdır. Bu yapıdaki ciltler için Vichy Normaderm Phytosolution krem tavsiye edilebilir. Kremlerde aranan en önemli özellik doğru bileşenlere sahip olmasıdır. Bu ürünün, içeriklerinin doğal kaynaklı olması çok büyük bir avantajdır. Yağlı ciltler, geniş gözeneklere sahip olurlar. Bu ürün bu genişlemiş gözeneklere etki ederek, gözenek görüntüsünün azalmasını sağlayabilir. Yağlı ciltlerin en büyük problemi, cildin yağ fazlası nedeniyle parlama yapmasıdır. Özellikle makyaj yaptıktan sonra, makyaj aşırı parlama yapar. Nemlendirici kremler, cildi makyaja hazırlayarak, parlamayı önler. Yağlı ciltler, siyah nokta oluşumuna da eğilimlidir. Nemlendirici krem kullanılarak, bu durumu da kontrol altına almış oluruz. Nemlendirici kullanılırken, mutlaka cilt öncesinde temizlenmelidir. Sonra kullanılacak olan ürün, göz çevresi dışında, tüm yüze sürülmelidir. Sabah ve akşam günde iki kere düzenli olarak bu işlem uygulanmalıdır.

Cilt Nemlendirici Kremler

Cilt, hassas bir yapıdır. Dış etkenlere karşı korunması gerekir. Cilt nemlendirici kremler kullanılmazsa, erken yaşlanır. Yaşınızdan genç göstermek ve cilt elastikiyetini korumak, ancak cilt nemlendirici kremler ile mümkündür. Piyasada çok fazla cilt nemlendirici ürün bulunmaktadır. Cilt nemlendirici kremler alınmadan önce içeriklerine dikkat edilmesi gerekir. Cildin parlak ve ışıl ışıl olmasını sağlayan en temel ürün tabi ki cilt nemlendiricileridir. Cilt nemlendirici ürünü olarak Bepanthol kullanabilirsiniz. İçeriği sağlıklı bileşenlerden oluşan bu ürün hem yüz hem el ve vücut için gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Yüz Nemlendirici Ürünler

Cildi nemlendirmek çok önemlidir. Herkes pırıl, pırıl parlayan sağlıklı bir cilde sahip olmak ister. Cilde sağlıklı bir görünüm kazandırmak için cildinize piyasada bulunan, sağlıklı ürünlerden bazılarını kullanabilirsiniz. Yüz nemlendirici ürünler her yetişkin tarafından kullanılmalıdır. Eğer uyku düzeninize dikkat ederseniz, bol miktarda su içerseniz ve sağlıklı beslenirseniz, kullandığınız nemlendiricilerle beraber hayalinizdeki cilde kavuşabilirsiniz. Nemlendirici kremler arasında L’Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, Garnier Nem Bombası Antioksidan Krem, sayabileceklerimizden sadece birkaç tanesidir. Ama en önemlisi cilt tipinizi doğru tanımanız ve cilt tipinize uygun kremi kullanmanızdır.

Etiketler: Kuru ve Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici Kremler
Kasım 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR