İnci Ağda Acısız Ağda ve Ağda Çeşitleri

İnci Ağda Acısız Ağda ve Çeşitleri

İnci Ağda Acısız Ağda ve Ağda Çeşitleri

 

Kadınların bir numaralı tercihi olan inci ağda içerdiği birinci sınıf reçine dolayısıyla maksimum oranda kullanım kolaylığı sağlıyor. Acısız ağda çeşitleri cilt yüzeyine yapışmadığı için söz konusu işlemlerin acısız, ağrısız bir şekilde tamamlanmasını mümkün kılıyor. Birçok farklı cilt yapısına uygun olarak geliştirilen özel formülü ile birlikte bu ağda türleri hem online mağazalardan hem de telefondan sipariş edilebilir. Özel setlerde ise yüzde kırkı aşan indirimler yapılmaktadır.

 

Konserve Ağda Çeşitleri


Kategorilerde acısız ağda denince akla ilk gelen ürünler konserve ağda adıyla biliniyor. Kendi içerisinde toplamda üç farklı çeşidi bulunmaktadır. Hassas ciltler için özel olarak imal edilmiş türleri en çok satanlar listesinde yer alıyor. Bununla birlikte sadece özel bölgelerde kullanılabilen versiyonları da indirim fırsatlarından faydalanarak sipariş edilebilir. Son seçenekler arasında ise sert tüylerin hızlı ve acısız bir şekilde alınmasını sağlayan konserve ağda çeşitleri geliyor. Sıcak suda birkaç dakika bekletilerek hazır hale gelen bu ağdaların kullanımları oldukça pratiktir.

 

Kalıp Ağdalar ve Çeşitleri

 

Yüzde kırk indirimli inci ağda seçeneklerinden bir diğerini kalıp ağdalar oluşturuyor. Çekiş hızı ve gücüyle sert tüylerin dahi tek bir çekişte alınmasını kolaylaştıran gold renkli kutuları oldukça revaçtadır. Son derece güzel ve aromatik bir kokusu vardır. Genellikle tek bir ağda seansından sonra bir ay boyunca kadınların rahat etmesini sağlar. Sir yapılı olan kalıp ağdalar en kısa tüylerin bile tek bir çekişte alınmasını sağlamaktadır. Kalıp ağdalar birlikte sipariş edilebilecek ağda makineleri ile birlikte kullanılmalıdır. Ölü deriyi temizleyen ve yumuşak çekişiyle benzerlerinden ayrılan kalıp ağdaların peeling etkili versiyonları da mevcuttur.

 

Şeker Ağda Çeşitleri

 

Acısız ağda çeşitlerinde son seçeneği şeker ağdalar oluşturuyor. El ağdası olarak da bilinen bu ürünlerin ikili ve üçlü kutularda satışa çıkarılan ekonomik paketleri de bulunmaktadır. Yüzde yirmi iki gibi büyük bir indirim oranına sahip olan ağdalarda kargo ücretsiz olup tüm şehirlere hızlı teslimat parolasıyla gönderiliyor. Tamamen doğal içerikli olan bu ağdalarda hiçbir şekilde katkı ve boya maddesi kullanılmamıştır. Kullanmadan önce on - on beş dakika kadar buzdolabında bekletmek yeterlidir.

 

Etiketler: inci ağda, acısız ağda
Aralık 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR