Hassas Ciltler İçin İnci Ağda

Hassas Ciltler İçin Azulen İnci Ağda

İstenmeyen tüylerden kurtulmamız için pratik ve en uzun soluklu kullanım imkanı sunan çeşitten bir tanesidir. Günümüze gelene kadar birçok farklı çeşit ve yöntemler kullanılmıştır. Son dönemlerde ise daha çok modernize edilmiş olup her cilt tipine kadar uyarlanmıştır.

İnci Partikül Ağda Çeşitleri

Dört çeşit ve renge sahip ağdaların her birinin ayrı özelliği vardır.

- Yeşil Azulen Hassas Ciltler : Adından da anlaşılacağı gibi hassas ciltlere uygun ağda çeşididir. Vücudun her bölgesinde kullanılabilir.

- Pembe Pudralı Özel Bölgeler : Vücudun her bölgesinde kullanılır. Pudralı olması sayesinde hassas ciltler için ağda grubunda yer alır.

- Sarı Naturel Sert Tüyler: Tercihen erkek cilt tiplerine daha uygun bir ağda çeşididir.

- Siyah Siyah Nokta Batık Ve Ölü Deriler : Özel formülü sayesinde ciltteki kusurlardan kurtulmak için kullanılan ağda çeşididir. Vücudun her bölgesinde kullanıma uygundur.

Boncuk ve Sir Ağda Arasındaki Farklar

Boncuk ağda el ile kolay çekim sağlayabilirsiniz. Ancak sir ağda da ağda bezi kullanımı gereklidir. Boncuk ağdanın şeklinden dolayı erimesi ve kullanımı daha kolaydır. Bazı sir ağdalarda şeker bulunabilir bu durumda, şeker kıl köklerini beslediğinden daha çabuk tüy çıkar. Boncuk ağdalarda şeker içeriği bulunmaz. Aynı zaman da hassas ciltler için en uygun olan kullanım şekli de boncuk ağdadır.

Evde Partikül Ağda Nasıl Kullanılır?

Partikul ağda kullanımı oldukça kolaydır. Vücutta ne kadar bölge alınacağına göre göz kararı partikül ağda ısıtıcıya alınır. Ağdayı ısıtmak için öncelikle ağda kazanında ısınması beklenmelidir. 15-20 dakika sonra istenilen kıvama gelecektir. Spatula yardımı ile kıl köklerinin uzayan bölgesine doğru sürülüp kuruması beklenmelidir. Kuruduktan sonra ise kıl köklerinin tersine doğru bir çekim ile işlem bitene kadar devam edilir.

Hassas Cilt Tipi İçin Ağda

Hassas cilt tipleri için ağda kullanımı oldukça zor ve sancılı bir işlemdir. Çok can acıtır ve kızarıklıklar oluşturmaktadır. Tahrişe neden olan bu işlem için özel formüle edilmiş olan yeşil azulen inci ağda vardır. İnci ağdanın en büyük avantajı soyulabilir olmasıdır. Acı minimum seviyeye iner ve kızarıklık, tahrişe eden olmamaktadır. İçerisinde şeker olmadığı için tüylerin daha uzun süre çıkmasını engelleyecektir. Kullanımı oldukça kolay olan bu boncuk ağda da herkes kolaylık ile kullanabilir. Ağdanın temizliği de son derece pratik olup yapış yapış hissiyat vermemektedir.

Soyulabilir Ağda Nedir?

İnci ağda olarak da bilir. Az bir miktar ile çok geniş bir alan da kullanılabilmektedir. Orta bir kat sürümü yeterli olmaktadır. Ne çok sıcak ne de çok soğuk şekilde ılık olarak uygulanır. Cilt üzerindeki gözenekleri temizler. Kısa tüyleri bile oldukça kolay alır. Normal ağdalardaki gibi hızlı ve sert bir biçimde çekmek gerekmediği için daha acısız ve kolay kullanım sağlar. Şeker içeriği barındırmaz.

Hassas ciltler için formüle edilmiş Yeşil Azulen İnci ağdamızı incelemek ve sipariş vermek için tıklayın!

Etiketler: Hassas Ciltler İçin Azulen İnci Ağda
Ekim 31, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR