Erkekler İçin İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Rehberi

Erkekler İçin İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Rehberi

İstenmeyen tüyler can sıkıcı olabiliyor. Özellikle erkekler için istenmeyen tüylerden kurtulmanın yolları bilinmiyor. Aslında erkekler için bu tüylerden kurtulmanın birçok yolu bulunmaktadır.

Ağda:

Uzun vadede istenmeyen tüylerden kurtulma ağda sayesinde gerçekleşebilir. Tüylerin kökten çekilmesiyle zaman içerisinde tüylerin yeniden çıkması azalır. Birçok ağda türü bulunmaktadır. Sir ağda bantları, çam sakızı ağdalar, roll on ağdalar gibi birçok seçenek mevcuttur. Ancak özellikle son zamanlarda bunların hepsinden daha az acılı ve daha pratik inci ağda popüler oldu. Beze ihtiyaç duymadan elle çekilmesi, her cilt tipine ve bölgesine özel üretilmesi gibi birçok avantajı bulunmaktadır. inciagda.com.tr adresinden hem kaliteli hem de uygun fiyata inci ağda bulmak mümkün.

İnci ağda ısıtılır. Ancak sıcak olmamasına ve yeni erimiş olmamasına dikkat edilmesi gerekir. Yeterince soğuduktan sonra spatula yardımıyla istenilen bölgeye bir miktar sürülür. 10-15 saniye bekledikten sonra tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekilir. Kullanılan ağda tekrar makinede ısıtılabildiğinden dolayı daha az maliyetle daha çok iş görülmüş olur.

Jilet

Pratik olması sebebiyle birçok erkek tarafından jilet tercih ediliyor. Ancak her ne kadar kısa sürede istenmeyen tüyler gitse de bu tüyler kökten alınmadığı için sonradan daha sert tüyler çıkacaktır. Ayrıca tüylerin çıkma sıklığı da artacaktır. Ayrıca dikkat edilmezse ciltte kesikler de meydana gelir.

Lazer Epilasyon:

Kadınların da tercih ettiği bir yöntemdir. Lazer epilasyonla tüy kökleri yakılır ve bir daha çıkmaları engellenir. Ancak maddi olarak daha külfetlidir ve işin ehli tarafından yapılmalıdır. Yanlış yapılan lazer epilasyon ciltte hasarlar meydana getirebilir ve maddi olarak da büyük bir külfet olabilir.

Tüy Dökücü Kremler:

Bu kremler de pratik olması sebebiyle tercih edilebiliyor. Bu kremler istenilen bölgeye sürüldükten sonra bir iki dakika içerisinde tüyler dökülüyor. Ancak bu da kısa vadede işe yarayan ve uzun vadede işlevsiz olan bir yöntemdir. Bu kremler de jilet gibi tüyleri kökünden almaz ve oldukça hızlı bir şekilde yeni tüyler çıkar.

Tüm bu yöntemlere bakıldığında uzun vadede istenmeyen tüylerden kurtulmanın en kolay yolunun ağda olduğu söylenebilir.


Erkek kullanıcıların tercihi Sarı Naturel İnci Ağda ve Kartuş Sir Ağda setimizi incelemek ve indirimli fiyatı kaçırmamak için görsellere tıklayın!

 

Sert Tüylerde Etkili Naturel İnci Ağda
ve Ağda Makinesi
Çantalı Kartuş Sir Ağda Makinesi

 

 

 

Etiketler: Erkekler İçin İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Rehberi
Nisan 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR