Ağda Bezleri ve Ürün Özellikleri

Ağda Bezleri ve Ürün Özellikleri

Kadınların çok daha kolay ve pratik bir şekilde bakımlarını yapmaları için piyasaya sürülen ağda bezi ürünleri uygun fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 50 metrelik ölçülerden başlayan bu özel bezler, 200 metreye kadar uzanabilmektedir. Kozmetik ürünleri satan mağazalarda temin edilebilir. Bununla birlikte onlarca farklı online mağazada da satışa çıkarılan ağda bezleri anında sipariş edilebilir.

Ağda Bezleri ve Kullanım Alanları

Kişisel kullanımlarda aktif olarak değerlendirilen ağda bezi çeşitleri ev ortamında kendi bakımını kendisi yapan kadınlar için uygundur. Bunun dışında birçok kuaför ve güzellik salonu merkezinde de profesyonel hizmet kapsamında kullanılmaktadır. Özel kutuları ve ambalajlarıyla birçok farklı marketin raflarından da bu bezleri satın almak mümkündür.

Ağda Bezinin Kullanımı ve Sunduğu Avantajlar

Özel bir dokuya sahip olan ağda bezleri aynı zamanda kuvvetli bir yapıştırma gücüne sahiptir. Bu sayede ağda zamanlarında canın çok daha yanmasını sağlar. Tek bir çekişte ilgili bölgedeki istenmeyen tüylerin tamamına yakınını alır. Zaman ve enerji açısından tasarruf sağladığı için de tercih sebebidir.

Kalın ve ince olan versiyonları cilt tiplerine göre ayrılır. Düz tabakasında herhangi bir eğrilik bulunmamaktadır. Kolayca yapışır. Tüm vücuda uygulanabilir. En sert çekişlerde dahi yırtılma gibi olumsuz etkilerden tamamen uzaktır. Son derece dayanıklı olduğu için tek bir bez ile birçok farklı bölge alınabilir.

25 Metrelik Yırtılmaz Ağda Bezleri

İlk seçenekler arasında yirmi beş metrelik standart uzunlukta üretilen bezler geliyor. Yırtılmayan sağlam bir yapıya sahip olan bu bezler iki kilodan başlayıp beş kiloya kadar uzanan paket seçeneklerine de sahiptir. Sanal mağazalardan sipariş edildiği takdirde toplamda 3 iş günü içerisinde söz konusu adreslere gönderilir. Bunun dışında 50 ve 100 metrelik olan uzun ölçekli versiyonları da bulunmaktadır. Tamamen orijinal olan bu ürünlerin yapışma özelliği oldukça tesirli bulunmaktadır.

Ağda Bezi Fiyatları

Her bütçeye uygun fiyatlar tüm cilt bakım ürünlerinde olduğu gibi ağda bezlerinde de mevcuttur. Aynı zamanda kampanyalı ürünler dahilinde olan bezler çeşitli dönemlerde indirimlerle satışa çıkarılmaktadır. Paket içerikleri markadan markaya değişkenlik gösterebilir. Genelde 6’lı, 12’li ve 24’lü olarak satılır.

 

Etiketler: Ağda Bezleri ve Ürün Özellikleri
Ekim 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR