Blog Başlık

  • Şubat 24, 2020

    Genç - yaşlı tüm kadınlar için güzellik önde gelir. Herkesin bakımlı ve güzel olma anlayışı farklı olsa da, tüm kadınlar bakımlı olmak gerekliliği konusunda hemfikirdir. Zayıf bir bedene sahip olmak, makyaj teknikleri ile güzelliğine güzellik katmak, tırnak ve saç bakımı önemlidir. Fakat hanımlar için en önemli güzellik ve bakım unsuru öncelikle pürüzsüz bir tene sahip olmaktır. Pürüzsüz bir tene sahip olmanın ilk koşulu ise ağda yapmaktır.

    ağda, sir ağda, sir ağda seti
  • Şubat 17, 2020

    Ağda, eski zamanlardan bu yana kadınların vücutlarındaki belirli bölgelerinde oluşan tüyleri almak için kullanılan bir aracıdır. Ağdanın gelişimi de eski zamanlardan kalan kullanım şekline bağlı olarak değişmektedir. Ağdanın acı oranı her kadının dayanabileceği türden değildir. Aslında bir yara ağrısı kadar büyük değildir, ancak derinin ince oluşu, acıya katlanma eşiği gibi etkenler ağda kullanımının belirleyicisi olmaktadır. Toptan kuaför malzemeleri satışını gerçekleştiren kimseler acı eşiğinin azaltılması hususunda ekstra farklı ürün, aksesuarda sunmaktadır.

     

    pudralı ağda, pudralı ağda nasıl kullanılır
  • Şubat 12, 2020

    The Womenly Touch, İnci Ağda markasının cilt bakımı kategorisinde yer almaktadır. Marka kapsamında; tüylerin geç çıkması, cilt tonunun açılması ve cildi sıkıştırmaya yönelik kullanılabilecek 3 ürün bulunmaktadır. Bu ürünler sayesinde sağlıklı bir biçimde ve acısız yollar ile cilt bakımı yapılabilmektedir. İstenen pürüzsüz, kararmamış ve sıkı cilde ulaşmak The Womenly Touch ile ulaşmak çok kolaydır.

     

    cilt bakım ürünleri, the womenly touch ürünleri
  • Şubat 04, 2020

    Kadınlar kadar günümüzde artık erkekler de fiziksel olarak bakımlarına büyük önem veriyor. Özellikle çağımızın getirdiği olanaklar, sosyalleşme ve bunun gibi birçok etmen, görsel olarak daha güzel bir görünüm arzu edilmesine etki yapıyor. Ayrıca erkeklerin spora gitmesi ve görünümlerine özen göstermesi de göstergeler arasında yer alıyor. Bu sebepten dolayı erkeklerde istenmeyen tüylerden kurtulma adına pek çok farklı çözüm öne çıkıyor. Tabii bu konuda istenmeyen tüylerden kurtulabilmek için en önemli yöntem ağda yapmaktır.

    istenmeyen tüyler, ağda
  • Ocak 27, 2020

    İstenmeyen tüylerden kurtulmanın yollarından biri olan ve en sık kullanılan ağda; yapışkan bir madde ile tüyleri ciltten uzaklaştıran maddeye denilir. Günümüzde istenmeyen tüylerden kurtulmanın birçok yolu bulunsa da en kullanışlı olan, en yaygın kullanılan ve en güzel etkiyi gösteren yöntem ağda yöntemidir.

     

    bikini bölgesine ağda, genital bölge ağda
  • Ocak 20, 2020

    İnci Ağda, ağda çeşitleri ile kadınların en çok tercih ettiği markaların başında geliyor. İnci Ağda' nın beğenilen ürünlerinin başında şekerli el ağdaları geliyor. Paket içeriklerinde 90 gram şekerli ağda  30 gramlık 3 kutu halinde müşterilere gönderiliyor. Bu ağdalar, doğal içeriğe sahipler. Bal ve badem aromalarından oluşuyorlar. Kullanım şekli olarak elde ısıtılma yoluyla kolaylıkla uygulanabilmektedir. Bezsiz kullanım imkanı sağlar. Klasik ağda uygulamasından vazgeçmeyenler için ideal bir üründür.

     

     Kullanmadan önce 15 dakika buzdolabında saklayın. Daha sonra ellerinizle macun kıvamına gelene kadar yumuşatın. Sürme aşamasında, tüylerin uzama yönünü tespit ederek, ağdayı uzman yönüne doğru sürün. Akabinde ters yöne doğru sürülen ağdayı tek hamlede çekin. Şekerli ağdanın soyulabilme özelliği olduğundan yavaş hareketlerle soymak yeterlidir. Çektiğiniz ağdayı, elinizle tekrar istenilen kıvam getirerek kullanabilirsiniz.

    inci ağda, şekerli ağda, şekerli el ağdası
  • Ocak 13, 2020

    Kadınlar için yüz güzelliği kadar bedensel güzellik de önemlidir. Pürüzsüz ve temiz bir cilt şıklığı tamamlar. Bedensel güzelliğin vazgeçilmezi olan ağda kullanımı hassas bir konudur. Kullanılan yöntemler ve seçilen ürünlerin niteliği önem taşımaktadır. İstenmeyen tüylerden ağda ile kolayca kurtulmak mümkündür. Ağda ile epilasyon yöntemi uygulama kolaylığı ve uzun süre pürüzsüzlük sağlama özelliği ile elverişli bir yöntemdir. Klasik ağda kullanımı zordur. Bu nedenle ağda seçiminde kalıp ağda kullanımı uygulama kolaylığı sağlamaktadır.

    inci ağda, kalıp ağda, inci kalıp ağda
  • Ocak 09, 2020

    Kadınlar için yüz güzelliği kadar bedensel güzellik de önemlidir. Pürüzsüz ve temiz bir cilt şıklığı tamamlar. Bedensel güzelliğin vazgeçilmezi olan ağda kullanımı hassas bir konudur. Kullanılan yöntemler ve seçilen ürünlerin niteliği önem taşımaktadır. İstenmeyen tüylerden ağda ile kolayca kurtulmak mümkündür. Ağda ile epilasyon yöntemi uygulama kolaylığı ve uzun süre pürüzsüzlük sağlama özelliği ile elverişli bir yöntemdir. Klasik ağda kullanımı zordur. Bu nedenle ağda seçiminde kartuş ağda kullanımı uygulama kolaylığı sağlamaktadır.

    inci ağda, kartuş ağda, inci kartuş ağda
  • Aralık 30, 2019

    Bugünün kadınlarının kişisel ve vücut bakımı konusunda ileri teknolojiler ile çok daha sorunsuz ve kalıcı çözümler kavuşmalarına yardımcı birçok ürün ve hizmetleri bulunmaktadır. Ürün ve yapısı konusunda hızlı, pratik, kullanım şekilleri ile kadınların zamanlarını ve hayatlarına daha önemli anlara kolay karar vermesi adına birçok etkeni bir araya getirmesini sağlamaktadır. Kadınların vücut yapısı ve özelliklerine göre ürün tercihleri ve yan malzemeleri kullanmaktadırlar.

    istenmeyen tüyler, ağda
  • Aralık 23, 2019

    Son zamanların en popüler ürünlerinden biri olan inci ağda kolay uygulanışı sayesinde en fazla tercih edilen ürünlerden biri haline gelmiştir. İnci ağda yaz kış fark etmeden her mevsimde kullanımı sağlanabilir. Cildinizde bulunan gözenekleri açar ve içeriğindeki maddeleri temizler. Bu sayede ağda yaparken aynı zamanda cildinize bakım da yapmanız bu ağda sayesinde oldukça kolaylaşmıştır. Kendisine güvenen kadınlar, ağda yapmanın acılı ve zorlu yönlerinden korkan kadınlar, hassas cilde sahip olan kadınlar ağda yapmaktan korkmayı bırakıp inci ağdayı denemeye ne dersiniz?

    inci ağda, acısız ağda
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR