Blog Başlık

  • Aralık 18, 2020

    İnci ağda insanlar tarafından oldukça tercih edilmektedir. Kaliteli ürünlere sahip olan inci ağdada her çeşit ağda bulunur. Yeni yılın yaklaşmasıyla kullanıcılarının hizmetine güzel ağda paketleri sunmuştur. Paket seçenekleri her bütçeye uygun olarak kapsamlı bir şekilde hazırlanmıştır. 

    İnci Ağda Yılbaşı Setleri
  • Aralık 17, 2020

    Kadınların en çok önem verdiği konu cilt bakımından sonra kaş ve kirpiklerinin bakımıdır.

    Kaş ve Kirpik Yağları ile Doğal Bakım
  • Aralık 09, 2020

    Herkes, özellikle de kadınlar ciltlerin her zaman ışıl ışıl olmasını ve yaşlanmamayı isterler. Cilt dış etkenlerden, kirli hava, soğuk, sıcak gibi pek çok faktörden etkilenir. Sadece dış etkenler değil aynı zamanda tüketilen yiyecekler, kullanılan ilaçlar, yaşanan hastalıklar hatta stres bile cildi çok fazla etkileyecektir.

     Bu etkileri azaltmak ve cildi yaşlanmalara karşı korumak kişinin elindedir. Bunun için tabi ki sağlıklı beslenme ve yeterince su içmek çok büyük etkendir. Bunun dışında ise alınan vitaminler cildin sağlıklı ve pırıl pırıl görünmesine destek olabilirler. Kullanılan vitaminlerin neler olduğu, kullanımın düzenli olması da dikkat edilmesi gereken konulardır.

    C Vitamininin Cilde Faydaları
  • Kasım 26, 2020

    Kış günlerinin gelmesi ile birlikte havalar soğumaktadır. Cildimiz soğuk hava ile birlikte, kışın daha fazla zarar görebilir. Dış etkenler, hava kirliliği, toz, yağmur, yediğimiz gıdalar bile cildimizi olumsuz yönde etkilemektedir. Bunun içinde cilt bakımımıza özen göstermemiz gerekir. Bunun için nemlendirici kullanmalıyız ve bu nemlendirme işlemini de düzenli olarak yapmalıyız. Ayrıca sadece yüzümüz değil, tüm vücudumuz için nemlendirici kullanmalıyız. Nemlendirici kremler, derimizi dış etkenlere karşı koruyan bir kalkan vazifesi görmektedir. Her cildin yapısı birbirinden farklıdır. Nemlendirici seçerken, cilt yapısına dikkat etmek gerekir. Cilt yapısına uygun nemlendirici kullanılmazsa, bu durum cilt üzerinde olumsuz durumlar yaratabilir. Cilt üzerinde leke oluşturabilir veya cilt tipine uygun krem seçilmediğinde cilt yeterince nemlenmez.

    Kuru ve Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici Kremler
  • Kasım 23, 2020

    Siyah nokta, özellikle akne hastalarında gözlemlenen yağ bezlerinin uçlarında oluşan sivilcenin tepe noktasındaki tıkaçlardır. Siyah nokta, diğer adıyla komedon, kirli ciltlerde oluşur. Aşırı yağlı ciltlerde, gözenekleri açık olan ciltlerde siyah noktalar oluşabilir. Siyah nokta açılımı, cildin aşırı yağ salgılamasıdır. Cildin yağ salgılamasından dolayı, gözeneğin o yağı tıkayarak siyah noktaların oluşması sürecidir. Ciltte doğru temizlenmediği taktirde ve temizliği geciktirildiği süre içerisinde çevresel faktörler o yağı kirletiyor ve siyahlaştırıyor. Çevresel faktörler neler olabilir? Mesela sigara dumanına maruz kalmak veya hava kirliliği gibi dış etmenler ciltte oluşan yağı kirletir, bu da siyah nokta oluşumuna sebep olur. Böylece siyah nokta nedir sorusu da cevap bulmuş oldu.

    Siyah Nokta Nedir, Nasıl Oluşur?
  • Kasım 18, 2020

    Geniş ürün yelpazesi, her tarza ve zevke uyumlu ürünleri ile kadınların hassas bir şekilde kullanmaları amacına hizmet eden ve kalitesi ile adından söz ettiren İnci Ağda, zengin içeriğinin yanı sıra her kitleye uyum sağlayan engin ürün skalası ile de kullanıcıların markajına girer. İnci Ağda, şahane kasım indirimlerinde kalitesi ile olduğu kadar cazip fiyat seçenekleri ile de dikkatleri üzerine çeker. Kaliteyi uygun etiketlerle sunan marka, en iyi hizmetin en uygun şekilde alınması konusunda köprü görevi görür. Kadınların güzel ve bakımlı görünmeleri konusunda onlara yardımcı olarak son rötuşları yapmalarını sağlayan İnci Ağda güzellik ve bakım tutkunlarının bir numaralı markası olarak yer bulur.

    Şahane Kasım İndirimleri
  • Kasım 12, 2020

    İstenmeyen tüylerden kurtulmak için tıraş bıçağı, tüy dökücü krem, epilasyon ve lazer gibi birçok yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemlerden biri de ağdadır. Ağda sonrası tüylerin uzun süre çıkmaması, kadınlar arasında fazlasıyla tercih edilmesini sağlar. Piyasada çeşitli ağda markaları vardır, ancak bunların çoğu kimyasal olarak zararlıdır ve sağlığı tehdit edebilir. Evde ağda yapmak, bu işin en güvenli ve sağlıklı yoldur. Evde bezsiz ağda nasıl yapılır sorusunun cevabını öğrenmek, kendi ağdanızı hazırlayabilmeniz için çok önemlidir.

    Evde Bezsiz Ağda Yapımı
  • Kasım 08, 2020

    Cilt insan vücudunda yer alan bir organdır. Vücutta yer alan en büyük insan organıdır. Neredeyse vücutta iki metre kare bir alan kaplar. Dış ortama karşı vücudu koruyucu bir duvar olarak işlev görür. Korumanın yanında aynı zamanda bir duyu işlevi vardır.

    Cilt Kızarıkları
  • Kasım 05, 2020

    Kadınlar tarafından en çok merak edilen soruların başında gelmektedir: Tüylerimizden nasıl kurtulacağız? Bu soruya yanıt olarak verilebilecek olan yanıtlardan birisi ise ağdadır. Hormonsal kaynaklı hastalıkların, yüzde tüylenmeye sebep olabileceği uzmanlar tarafından belirtilmektedir. Eğer siz de böyle bir sorunla karşı karşıya iseniz, aşırı tüylenme probleminiz varsa, mutlaka uzmanlara danışmalısınız. Yüzümüzdeki görünümden memnun olduğumuzda kendimizi daha iyi hissederiz; bu nedenle cildimize hassasiyet göstermeliyiz.

    Ağda İle Yüzdeki Tüyü Alma
  • Ekim 31, 2020

    İstenmeyen tüylerden kurtulmamız için pratik ve en uzun soluklu kullanım imkanı sunan çeşitten bir tanesidir. Günümüze gelene kadar birçok farklı çeşit ve yöntemler kullanılmıştır. Son dönemlerde ise daha çok modernize edilmiş olup her cilt tipine kadar uyarlanmıştır.

    Hassas Ciltler İçin Azulen İnci Ağda
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR