Blog Başlık

  • Şubat 18, 2021

    Yüz tüyleri kelimenin tam anlamıyla büyük bir sorundur. Yüzümüz, insanların bizimle ilk tanıştıklarında gördükleri ilk şeydir. Ve çoğumuz dünyanın bizi yüz kılı olmadan görmesini tercih ederiz. Bu yüzden yüz tüyleri nasıl alınır çok önemli bir konudur.

    Yüzdeki İstenmeyen Tüylerden Nasıl Kurtulunur?
  • Şubat 03, 2021

    Ağda yapılacak alanı iyice temizleyin ve kılların uzama yönünde ince bir şekilde ağda uygulayın. Konserve ağda kullanmak istiyorsanız, önce bileğinizin iç kısmında sıcaklığını kontrol edin. Ağdayı olabildiğince ince bir şekilde uygulamak için bir çubuk kullanın ve ardından ağdayı tüm alana eşit bir şekilde yaymak için çubuğu kullanın. Çubuğu kıl yönünde sürükleyerek bu işlemi kolay hale getirebilirsiniz. Kutulu ağda için, bölgeye bir kez uygulayın.

    Ağda İle Bıyık Nasıl Alınır?
  • Şubat 02, 2021

    Ağda teknolojisi, vücut tüylerini almak isteyen kadınlar tarafından yüzlerce yıldır kullanılmaktadır ve günümüzde hala en popüler epilasyon yöntemlerinden biridir. Kıl köklerinden alındığı için sağladığı uzun süreli pürüzsüzlük ağdanın en çekici yönüdür. Ancak epilasyon sonrasında gerekli özen gösterilmezse ağda sonrası akne ve tahriş sorunları ortaya çıkabilir. Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş ağda bandı ciltte oluşabilecek kızarıklık ve ağrıyı en aza indirerek size istediğiniz rahatlığı sağlayacaktır. Ancak cildinizi uzun süre hayal ettiğiniz kadar pürüzsüz tutmak ve ciltte tahriş edici sivilce ve tahriş oluşumunu önlemek için temizlemeli ve korumalısınız.

    Ağda Sonrası Bacaklarda Kaşıntı ve Kızarıklık Nasıl Gider?
  • Ocak 22, 2021

    Kim kaygan ve bir tek tüy olmayan bir cilt istemez? Bunu yakalayabilmek için kadınlar türlü yol denemişlerdir. En iyi yöntemi sona bırakarak bu yöntemleri inceleyeceksiniz.

    Tüy Alma Yöntemleri Nelerdir?
  • Ocak 21, 2021

    Bir zamanlar sadece ve sadece kadınların kullandığı bir terim olan ağda, artık erkeklerin de güzellikleri için hiç düşünmeden tercih edebilecekleri bir seçenek olarak güzellik merkezlerinde yerini aldı. Ağda, yapısı itibariyle yapışkan bir ve tutunduğu yerde soğuyarak, deri ve gözenekleri kaplayan yapısı ile en ince kıl köklerini dahi çekerek geride pürüzsüz bir ten bırakmaktadır. Ağdanın ciltteki ölü derileri de aldığı bilinen bir gerçektir.

    Ağdadan Sonra Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler Nedir?
  • Ocak 08, 2021

    Ağda, çeşitli maddelerin kullanımıyla istenmeyen tüylerden vücudu arındırmak için kullanılan bir yöntemdir.

    Ağda Sonrası Sivilce Oluşur Mu?
  • Ocak 07, 2021

    Ağdalar, özel bölgeler için, dizler, kollar, koltuk altı ve yüzler için kullanılan bir bakım ve temizleme şekilleri de denilebilmektedir. Günümüzde güzellik için kullanan binlerce insan vardır. Eskilerden de gelen bir kullanım da denilebilir. Farklı şekillerde kullanımı vardır. İster sürerek, ister yapıştırarak ve çekerek uygulamaları bulunmaktadır.

    Brezilya Ağdası Nedir?
  • Aralık 29, 2020

    Ağda Uygulaması Artık Çok Kolay

    Günümüzde ağda kadınların baş belası olmaktan çıkmıştır. Çünkü zaman ilerledikçe bu alanda yürütülen çalışmalar başarıyla sonuçlanmış ve kadınların yükü hafifletilmiştir. Kaliteli ürünler piyasaya sürülmüş, ağda acılı ve zahmetli olmaktan çıkarılmıştır. Hatta şimdilerde kadınlar, ağda uygulamasını büyük zevk ve keyifle yapar hale gelmişlerdir. Piyasada bu alanda birçok marka mevcuttur. O markalardan birisi ise inci ağda olmaktadır. İnci ağda ile ağda uygulamasını kolaylıkla yapabilir, pürüzsüz ve yumuşacık ciltlere kavuşabilirsiniz. Ağdanın birçok çeşidini bizlere sunan inci ağda, roll on ağdasıyla da dikkat çekmeyi başarabilmiştir. Peki, roll on ağda nasıl yapılır, ağda yapılırken nelere dikkat edilmesi gerekir.

    Roll On Ağda Nedir, Çeşitleri Nelerdir?
  • Aralık 28, 2020

    Neden Çam Sakızı?

    Güçlü bir antioksidan olarak bilinen çam sakızı ağda dışında da birçok alanda kullanılmaktadır. Bunların en başında solunum yollarına iyi gelmesi, ağız sağlığına destek olması gelir. Çam sakızı, yaralar için doğal bir iyileştirici olarak da kullanılmaktadır. Cilt bariyerini onarması, ciltteki hücreleri yenilemesi, parlaklık katması, kırışıklık ve kuruluğu önlemesi yönleriyle kozmetik alanında çok sık tercih edilen bir üründür. Ağda genellikle tahrişe ve kuruluğa yol açtığından bu durumlara iyi gelmesi, ağdada temel malzeme olarak sık tercih edilmesindeki en önemli sebeplerdendir.

    Çam Sakızı Ağda Nasıl Yapılır?
  • Aralık 23, 2020

    Boncuk Ağda Nedir?

    Acı hissinin az yaşandığı ve kullanımının kolay olmasından dolayı boncuk ağda popüler hale gelmiştir. Peki, boncuk ağda ne anlama gelmektedir? Normal ağda türlerinden yapısı gereği farklı olan ağda adını şeklinden almaktadır. Fiyat bakımından da farklı olan boncuk ağda ile acı hissi yarı yarıya inmektedir. Genellikle ağda işlemlerine yeni başlamak isteyen kişiler için çok yararlı bir kullanımdır.

    Boncuk Ağda Nasıl Yapılır
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR