Blog Başlık

  • Eylül 30, 2019

    Kuaföre gitmek kadınlar için büyük bir zahmet haline gelmektedir. Bu yüzden kişisel temizlik ve bakımları için evde hızlı ve pratik çözümler aramaktadırlar. İstenmeyen tüylerden kurtulmak ve her geçen gün azalmasını sağlamak için kullanışlı ağda seti seçenekleri bulunmaktadır. Setler kısa süre de doğru uygulama sayesinde pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlayacaktır.

    Uzun süreli etkisi sayesinde devamlı kullanım sonucunda istenmeyen tüylerin azaldığını da kendiniz fark edebilirsiniz. Ayrıca yeni formülü sayesinde soyulabilen ağda çeşidi ile cilt yıpranması veya sarkma gibi sorunların önüne geçilmektedir. En hassas bölgelerde dahi kullanılması uygun olan ağda setlerinin dermatolojik açıdan test edilmiş olması kadınların içini rahatlatmaktadır.

    ağda seti
  • Eylül 30, 2019

    Soyulabilir ağda adı ile de bilinen peeling etkili ağda son yılların en gözde ağda seçeneklerinin başında geliyor. Sunduğu faydalar ve avantajların bunda büyük bir katkısı var. Amerika ve İngiltere gibi ülkelerden sonra Avrupa’da da popüler olmaya başlamıştır.

    Son olarak ülkemizde de peeling etkili ağda ürünleri satılmaya başlanmıştır. Aynı zamanda özel güzellik ve ağda merkezlerinde bu uygulamalar profesyonel bir şekilde ifa ediliyor. İsteyenler ürünü satın alarak ev ortamında kendi ağdasını kendi yapabilir. Dileyenler ise makul bir fiyat karşılığında bu ağda hizmetlerinin olanaklarından faydalanabilir.

    Peeling Etkili Ağda
  • Eylül 30, 2019

    İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenlerin duyup da en çok merak ettiği konulardan birini partikül ağda nedir? Sorusunun cevabıdır. İlk olarak neden bu ürünü tercih etmeliyim diye kendi kendinize sormanız gerekmektedir. Bu sorudan yola çıkarak yapacağınız araştırmalar sonucunda bu ağdanın diğer ağda seçeneklerinden çok ciddi bir farkı olup olmadığını çok kolay anlayabilirsiniz. Ancak cilt tipine göre hazırlanmış içerikleri sebebiyle partikül ağda rahatlıkla tercih edilebilir bir üründür. Bunun dışında diğer ağdalara göre önemli bir farklılığı yoktur.

    partikül ağda
  • Eylül 29, 2019

    Vücutta bulunan tüy ve kılların alınması için geçmişten günümüze kadar uygulanan en doğru yol ağda yöntemidir. Ağda işlemi kılların kökünden alınarak uzun bir süre çıkmasını engeller. Bununla beraber ağda işlemi ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesi için de tercih edilebilmektedir. Eskiden bu yana büyüklerimizin evde hazırladığı ağdalardan biri olan çam sakızı ağda kılların kökünden alınması için yardımcı olmaktadır.
    Çam sakızı ağda nasıl yapılır çok fazla merak edilen konulardan biridir. Fakat çam sakızı ağda içeriğinde şeker barındırdığından dolayı kıl kökünü etkileyici faktörde olmaktadır. Bu yüzden ağda sonrasında mutlaka cildin yıkanarak ağdadan arındırılması gerekmektedir.

    çam sakızı ağda
  • Eylül 29, 2019

    Ağda Makineniz Yoksa Hemen Bir Tane Edinmelisiniz
    Birçok insan, özellikle vücudundaki tüyleri modern yöntemlerle yok etmeyi tercih ediyor. Kadınların büyük bir kısmı, daha az acı çekeceğine inandıkları için hazır ağdalar tercih eder. Boncuk şeklindeki ağda kapsülleriyle kolayca hazırlanan ağdalar, ev tipi veya profesyonel makineler sayesinde kolayca uygulanırlar. Boncuk ağda makinesi sayesinde sadece kadınlar değil, erkekler de birçok fayda sağlar.

    Boncuk Ağda Makinesi
  • Eylül 29, 2019

    Boncuk ağda, tüylerin alma işlemlerinin çok daha pratik ve kolay bir şekilde yapıldığı epilasyon yöntemleri arasında yer alır. Diğer ağda yöntemlerine göre pahalı olsa da oldukça olumlu  yorumlar almaktadır. Kullanımı son derece kolay olan boncuk ağda, herhangi bir bez olmadan rahatça yapılabilmektedir. Yapmanız gereken tek şey tüyleri alacağınız kısma ağdayı uyguladıktan sonra, çekmek olacak. Soyulabilen bir özelliği olması, ciltte tahrişlerin oluşmasını engellemektedir.

    boncuk ağda
  • Eylül 29, 2019

    Yaz ayları geldiği zaman sahil yerlerine gitmek için heyecanla beklerken, kadınlar için özellikle bikini bölgesinde yapılacak olan temizliğin önemi çok büyüktür. Özgür bir şekilde ve rahatsızlık hissetmeden bikinileri giyerek denize ya da havuza girmenin keyfi her daim bambaşkadır. Bu sadece yaz ayları için değil aynı zamanda herhangi bir anda hazırlıksız yakalanmamak için de bikini bölgesi ağda işlemleri yapmak büyük bir önem arz etmektedir. Bu şekilde pürüzsüz bir cilde kavuşmak ve her daim farklı bir organizasyon adına hazır hale gelmek için mutlaka ağda seçenekleri düzenli şekilde kullanılmalıdır.
     

    bikini bölgesi ağda
  • Eylül 29, 2019

    Ağda yapmak en acılı yöntemlerden biri olsa da, acıyı azaltan ağda çeşitlerinin bulunduğunu söylemek gerekir. Koltuk altı, kol, bacak ve diğer bölgeler için ağda kullanan kişilerin tüyleri birkaç hafta içerisinde genetiğe bağlı olarak uzamaktadır. Genetiğe göre bu sürenin bir haftaya kadar düşmesi de görülmektedir. Acılı ve kısa süre içerisinde tekrardan çıkması her ne kadar kötü görülse de, düzenli olarak ağda yapan kişinin kalıcı olarak tüylerinin azaldığını söylemek mümkündür. Ağda tüyleri azaltır mı sorusunun tek cevabı kalıcı olarak azalmasıdır. Tüylerin azalmasını sağlayan ağda çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitler kişinin genetiğine göre belli bir zaman içerisinde tüylerini azaltacaktır. Kişinin bu yüzden vücuduna ve derisine uygun bir şekilde ağda tercihi yapması gerekir.
     
     

    Ağda Tüyleri Azaltır mı?
  • Eylül 26, 2019

    Kadınlar ve erkeklerin ortak sorunlarından biri de tüylenmedir. Eskiden bu sorun işin gelişmiş yöntemler kullanılmıyordu. Ancak teknolojinin ilerlemesi ile beraber bu alanda da birçok yenilik meydana gelmiştir. Geleneksel yöntemlerden biri olan ağda, kadınların büyük bir kısmının uyguladığı işlemlerden biridir. Bu alanda geliştirilen ağda ısıtıcı ise sir ağdayı eritir ve kullanılabilecek duruma getirir. Epilasyon yöntemleri arasında en fazla tercih edilen sir ağdalar ile uygulama boyunca ağdanızı istenen ısıda tutabilirsiniz.

    ağda ısıtıcı
  • Eylül 26, 2019

    Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için yapılabilecek en hızlı ve konforlu şey şüphesiz ki ağda yapmaktır. Uygun maliyetli ve ev konforunda yapılabilecek olan ağdalar, set halinde çok daha uygun fiyata geliyor. Fiyat olarak uygun, işlevsellik açısından maksimum performans gösteren ağda makineleri sayesinde evinizde kendi kuaförünüz olabilirsiniz. Böylelikle güzellik salonları için ayırdığınız bütçeyi lüksünüze harcayabilirsiniz. Ağda seti vücudun belirli bölgeleri için gerekli olan tüm ağda partiküllerini içerir.

    ağda seti
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR