Blog Başlık

  • Ekim 02, 2019

    Genital bölge başta olmak üzere genital alanların bakımı hassas bölge ağdaları ile biliniyor. Kadınların en çok ihtiyaç duyduğu ancak çeşitli fiziksel nedenlerden dolayı en çok çekindikleri ağda türlerinin başında geliyor. Ancak günümüz teknolojisinde profesyonel bir şekilde başkaları tarafından yapılan hassas bölge ağdaları kesin sonuç vermektedir.

    Yine aynı şekilde satın alınabilecek nitelikli ürünlerle evde kendi ağdasını kendi yapmak isteyen kadınların bu talepleri de karşılanıyor. Ancak hassas bölge ağdaları hakkında bilinmesi ve kesinlikle yapılmaması gerekenler mevcut. Bu kurallara riayet eden kadınlar acısız ve sorunsuz bir şekilde istedikleri pürüzsüzlüğü elde edebilir.

    Hassas Bölge Ağdalarında Bilinmesi Gerekenler
  • Ekim 02, 2019

    Granül ağdalar, son yıllarda birçok ev ve güzellik merkezindeki yerini aldı. Hazır ağda kitlerinden çok daha fazla avantaja sahip olan granül ağdalar, küçük tanecikleri sayesinde sadece ihtiyaç duyulan miktarda kullanılıyor. Bu da ağda kağıdı, ağda ve zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Hazır ağda kitlerinde bulunan ağdalar sürekli ısınıp soğudukları için yapıları bir süre sonra bozuluyor.

    Ağda kiti birden çok kez kullanıldığı için de hem makinede hem de kitin kendisinde ağda kalıntıları kalıyor. Bu durum da kullanıcının daha ağda yapmadan bile ellerinin yapış yapış olmasına neden oluyor. Granül ağdalar tüm bu problemleri ortadan kaldırıyor.

    Granül Ağda Fiyatları
  • Ekim 02, 2019

    Kadınlar olarak kişisel bakım ve temizlik konusunda erkekler olarak sahip olduğumuz seçenekler oldukça fazladır. Bu seçenekler arasında ise kendimize en uygun olanı ve anlık olarak sorunumuza en kalıcı çözüm olan seçeneği uygulamak isteriz. İstenmeyen tüyler konusunda da kısa süreli, uzun süreli, acısız, pratik ya da geçici olarak değerlendirebileceğimiz farklı çözüm yolları bulunmaktadır. Her kadın istenmeyen tüyler ile kalıcı olarak baş edebilmek istese de henüz bu durum tıbbi olarak da mümkün değildir. İstenmeyen tüylere karşı alınabilen en kalıcı önlem lazer epilasyon olsa da epilasyondan bir süre sonra ışın görmeyen kıl kökleri tekrar deri altında oluşmakta ve az sayıda da olsa tüy çıkışı olabilmektedir.

    Evde Sir Ağda Kolaylığı
  • Ekim 02, 2019

    Son yılların en popüler soruları arasında erkek ağda nasıl yapılır? sorusudur. Günümüzde erkeklerin de ihtiyacı haline gelen ağda çeşitleri de tıpkı kadınlarda olduğu gibi seçeneklere ayrılıyor. Özellikle ”metroseksüel” erkek algısının moda olduğu günümüzde birçok farklı bölgeye ağda yapılıyor. Bu sayede erkekler kendilerini çok daha temiz ve bakımlı hissedebiliyorlar.

    Erkeklere Özel Ağdalar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Ekim 02, 2019

    Günümüzde artık kadınlar kadar erkekler de kişisel bakımlarına önem veriyorlar. Ve elbette bu bakımların arasında istenmeyen tüylerden kurtulmak da var. Bunun için erkek sır ağda kullanımı son derece yaygınlaşmaya başladı. Tüylerden en hızlı ve etkili şekilde kurtulmak için kullanılan sir ağda, daha az acı vermesi ve tüylerin azaltması gibi özellikleri ile erkekler tarafından da ilgi görüyor.

    Erkeklerde Sir Ağda Kullanımı
  • Ekim 02, 2019

    Ağda, vücuttaki tüylerin alınmasını sağlayan hızlı ve pratik bir çözümdür. Pratik ve hızlı bir şekilde vücuttan alınmasını sağlaması, insanların tercih etmesine sebebiyet vermektedir. Her vücut tipine uygun ağda türleri bulunmaktadır. Bu türler, vücudun hassaslığına göre değişmektedir. Bünyesi güçlü olan kişiler genellikle sert yapıya sahip olan ağdaları tercih ederken, bünyesi zayıf olan kişiler yumuşak olan ağdaları tercih etmektedir. Her vücut yapısına göre bir ağda bulunmaktadır. Ağdanın sahip olduğu yapıya dikkat ederek ağdanın alınması gerekir. Dikkat edilmediği takdirde vücutta uygulanması yara çıkmasına ve kan akıntısına sebebiyet verecektir. Bu yüzden ağda almadan önce kişilerin öncelikle vücut yapısına göre bir ağda bulması gerekmektedir. Reyonlarda bulunan her ağdanın kullanım amacı bulunmaktadır. Ağda çeşitleri de bu yüzden birden fazladır.

    Ağda Çeşitleri Nelerdir?
  • Ekim 02, 2019

    Piyasada en iyi hazır ağda adı ile lanse edilen ve satışı gerçekleştirilen özel ürünler bulunuyor. İlgili dükkanlar dışında bu ürünlere erişim online mağazalar aracılığıyla da gerçekleştiriliyor. Özel kutularında alıcılara sunulan bu ürünler temelde kadınlara yönelik olsa da günümüzde erkeklere özel ağda çeşitleri de bulunuyor. Bir alana bir bedava şeklinde arz edilen kampanyalar da mevcut.

    En İyi Ağda Nasıl Olmalıdır?
  • Ekim 02, 2019

    Kadınların çok daha kolay ve pratik bir şekilde bakımlarını yapmaları için piyasaya sürülen ağda bezi ürünleri uygun fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 50 metrelik ölçülerden başlayan bu özel bezler, 200 metreye kadar uzanabilmektedir. Kozmetik ürünleri satan mağazalarda temin edilebilir. Bununla birlikte onlarca farklı online mağazada da satışa çıkarılan ağda bezleri anında sipariş edilebilir.

    Ağda Bezleri ve Ürün Özellikleri
  • Ekim 02, 2019

    Boncuk ağda, ağda şeklinin adeta bir boncuğa benzemesinden dolayı bu ismi almıştır. Boncuk ağdalar diğer ağda türlerine göre daha az acı vermektedir. Boncuk ağda neredeyse acısız ağda olarak bilinir. Pratiklik konusunda ise oldukça kolay bir kullanımı vardır.

    Boncuk ağda son zamanlarda kendisine fazlaca kullanıcı bulmuştur. Bunun ilk nedenlerinden birisi de acısız olmasıdır. Deriyi tahriş etmeyen boncuk ağda deride kızarıklık ve tahrişin oluşmasını da önler.

    Boncuk ağda özellikle hassas ciltler üzerinde yalnızca ince kıl köklerine müdahale eder. Sadece kıl köklerine müdahale eden ağda diğer ağdalara oranla daha az acı verir.

    acısız boncuk ağda nedir
  • Ekim 02, 2019

    İstenmeyen tüylerden kurtulma yöntemlerinden biri olan ağda işlemi kılların kökünden alınmasını sağlamaktadır. Ciltteki ölü derinin de temizlenmesi için uygulanan ağda uygulaması ayda bir kez düzenli bir şekilde yapılması gerekir. Koltuk altı, bikini bölgesi, bacaklar ve tüylü bölgelerin her birine uygulanan ağda cilt hassasiyetine göre belirlenmelidir. Ağdalar cildin sertliğine göre belirlenip cilde ılık bir şekilde uygulanmalıdır. Kılların kökünden çekme işlemi sırasında acı hissi oluşabilmektedir. Bu nedenle acıyı hafifletecek yöntemler tercih edilebilir. Cildin tahriş olmaması için düzenli olarak pudralı ağdalar da tercih edilebilmektedir.

    acısız ağda
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR